ΠΟΡΤΕΣ

Εσωτερικού/Εξωτερικού χώρου, Αλουμινίου/PVC, ασφαλείας, θωρακισμένες.

Οι πόρτες ασφαλείας και οι θωρακισμένες πόρτες, αποτελούν την ασφαλέστερη επιλογή στις πόρτες εισόδου. Οι περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν προϊόντα που συνδυάζουν προστασία, αλλά και αισθητική για την οικία ή την επιχείρησή τους, μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες.

Η επιλογή, τόσο στις πόρτες εισόδου, όσο και στις εσωτερικές πόρτες ασφαλείας, είναι δύσκολη, καθώς υπάρχουν πολλά είδη πορτών, για να διαλέξετε εκείνη που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία εναλλακτικών επιλογών, αναφορικά με τα υλικά κατασκευής τους, τα χρώματα, τα σχέδια, ακόμα και τους διαφορετικούς τύπους θωράκισης.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε κάποιες πολύ δημοφιλείς επιλογές, καθώς και τα οφέλη που μπορούν να σας προσφέρουν, για να κάνετε μια πιο ασφαλή αγορά, χωρίς αμφιβολίες.

Τι επηρεάζει τις τιμές στις πόρτες ασφαλείας;

1. Ο τύπος θωράκισης της πόρτας ασφαλείας: Πρώτο και βασικό σημείο προσοχής, είναι η θωράκιση της πόρτας. Μπορείτε να επιλέξετε πόρτες με μονή, διπλή, ή τριπλή θωράκιση, ώστε να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς. Προφανώς, όσο πιο ισχυρή η θωράκιση, τόσο πιο υψηλή μπορεί να είναι η τιμή.

2. Τα χαρακτηριστικά της κλειδαριάς ασφαλείας: Ο τύπος κλειδαριάς ασφαλείας έχει άμεση επίδραση στο πόσο μεγάλο θα είναι το κόστος της πόρτας ασφαλείας. Επίσης, σημασία έχει το αν η κλειδαριά διαθέτει defender, κάτι που είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να προσέξει κάποιος στις πόρτες ασφαλείας.

3. Το υλικό επένδυσης για πόρτες ασφαλείας: Η επένδυση των πορτών ασφαλείας και των θωρακισμένων πορτών, μπορεί να είναι από αλουμίνιο, pvc, φυσικό καπλαμά, Laminate, ξύλο, γυαλί και λάκα. Η επένδυση είναι η τελική πινελιά από άποψη αισθητικής, αλλά και αντοχής.

4. Η εταιρία κατασκευής συστημάτων ασφαλείας: Είναι γεγονός, ότι πολλές φορές οι μεγάλες μάρκες έχουν κάπως πιο υψηλές τιμές, σε σχέση με αγνώστους κατασκευαστές. Ωστόσο, μια αναγνωρισμένη μάρκα και ένας κατασκευαστής με χρόνια εμπειρίας στο χώρο, είναι πιθανό να προσφέρουν μεγαλύτερη εγγύηση και πιο ποιοτικές πόρτες ασφαλείας.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς πόρτες ασφαλείας;

  • Πόρτες ασφαλείας αλουμινίου: Πρόκειται, ίσως, για ένα από τα πιο περιζήτητα είδη στις πόρτες ασφαλείας. Το αλουμίνιο είναι υλικό με τεράστια αντοχή και διάρκεια ζωής δεκαετιών. Ωστόσο, οι τιμές για τέτοιες πόρτες είναι σχετικά υψηλές, αν συγκριθούν με τις τιμές άλλων υλικών.
  • Πόρτες ασφαλείας με laminate: Η επένδυση από laminate προσφέρει μια πιο οικονομική λύση, σε σχέση με το αλουμίνιο. Το laminate έχει πολύ καλή αισθητική, αφού μπορεί να προσομοιάσει αρκετά το φυσικό ξύλο. Ωστόσο, θεωρείται πως έχει λίγο μικρότερη διάρκεια ζωής.
  • Θωρακισμένες πόρτες με PVC: Οι πόρτες ασφαλείας με επένδυση PVC είναι αρκετά οικονομικές, αλλά όχι τόσο ανθεκτικές όσο οι παραπάνω. Έτσι, συνήθως κατασκευάζονται πόρτες ασφαλείας PVC για εσωτερικούς χώρους.
  • Πόρτες με επένδυση καπλαμά: Ο ξύλινος καπλαμάς είναι ακόμη ένα υλικό, που χρησιμοποιείται συχνά για την επένδυση σε εσωτερικές πόρτες ασφαλείας. Αυτό συμβαίνει, γιατί οι εξωτερικές πόρτες ασφαλείας χρειάζονται επένδυση με πιο ανθεκτικά υλικά στα δύσκολα καιρικά φαινόμενα.
  • Επένδυση πορτών σε διάφορα χρώματα: Η ποικιλία χρωμάτων είναι κάτι που έχει αγαπηθεί πολύ, ακόμα και για τις πόρτες ασφαλείας, εξωτερικές και εσωτερικές. Κάθε κατασκευαστής, ανάλογα με τα υλικά που χρησιμοποιεί, προσφέρει και θωρακισμένες πόρτες σε διάφορες αποχρώσεις.

 

Δείτε μερικές από τις κατασκευές μας: Πατήστε εδώ

Προτεινόμενος κατάλογος: